Nye samlinger planlagt på vårsnø i Sverige

Hei alle våre raceløpere. Det har vært et tøft år for oss alle med de restriksjoner Covid -19 har medført, og nå håper vi at vi ser starten på slutten med bedre tider mot vår, sommer og høst.

På grunn av restriksjoner og innreiseforbud mellom de nordiske landene har vi i år forsøkt å tilpasse oss situasjonen ved å arrangere egne treningssamlinger i Sverige for de av dere som ikke har fått muligheten til å komme til Trysil og Trysil Race Center i Høgegga. Nå i april og mai planlegger vi nye samlinger i Sverige for å utnytte en god treningsperiode på våren.

Neste treningssamling kjører vi i Funäsdalen fra 6. til 11. april Målsetningen er å kjøre en blanding av GS og SL, samt noen økter SG om forholdene tillater dette. Så snart vi har fått spesifikke treningstider vil vi komme med mer informasjon via epost og via våre Facebooksider.Opphold og heiskort bestiller dere selv. Minimum antall deltakere for gjennomføring av samling er å 8 løpere. I det tilfelle vi må avlyse eller innstille, så tilbakebetales deltakeravgift 100%.

På grunn av Covid-19 vil vi ha strenge regler og rutiner for smittevern som dere vil blir informert om på forhånd, samt at vi vil begrense antallet deltakere på disse samlingene. Vi ber om at våre regler og rutiner overholdes til det fulle, og at ved minste tegn til sykdom så holder dere dere hjemme fra trening og reiser hjem.

Ansvarlig trener for samlingen vil være Anders ´Calle´ CarlssonTel: +47 47603016 E-post: calle@trysilraceacademy.no

Etter Funäsdalen kjører vi i Kappruet så lenge det er snøEtter vår samling i Funäsdalen 6-11.april kjører vi våre samlinger i Kappruet. Følgende datoer er så langt planlagt;

  • 21.april til 25.april.
  • 5.mai til 9.mai
  • 19.mai til 23.mai

Deretter vil vi i sommer og høst kjøre på Galdhøpiggen Sommerskisenter før vi i høst legger turen til Østerrike og Sølden hvor vi vil være i store deler av perioden uke 41 til og med uke 44.

Mer detaljert info vil komme eller kontakt oss på info@trysilraceacademy.no eller fredrik.sars@trysilraceacademy.no

Endring eller kansellering av bestillingVil du endre eller kansellere booket og betalt trening vennligst tag kontakt på mail; Info@trysilraceacademy.noVed trening i Trysil: Endring eller kansellering må skje senest 7 dager før oppstart.Ved trening på annet sted enn Trysil: Endring eller kansellering må skje senest 14 dager før oppstart.

Take care and stay safe!

Fredrik Sars

Managing director Trysil Race Academy AS