Vi er i gang med vårtrening på Kanken

Klart for vårtrening på Kanken i april og mai. Vi har nå stengt ned bakke 63 og Trysil Race Center og flytter oss over på Trysil Høyfjellsenter og bakke «Kanken» hvor det er supre forhold og masse snø i skyggesiden. Dette er en super treningsbakke for GS og SL.

Vi planlegger i første omgang 3 treningssamlinger;

- Lørdag og søndag 24. og 25. april- Fredag til søndag 30.april til 2.mai- Fredag til søndag 7. til 9.mai

Kun 15 plasser pr dag. Dersom mindre enn 5 deltakere pr dag vil trening ikke bli gjennomført. Dersom avlysning vil treningsavgift i sin helhet bli refundert. Klubber og lag kan også bli med oss og vi skreddersyr opplegg etter ønske.

Treningstid vil normalt være kl 07.30 til 12.00 hver dag og hvor oppmøte er kl 07.00 på nedsiden av Radisson Mountain Resort på Fageråsen. Pris for trening er NOK 1.000,- pr dag inklusive transport inn til Kanken, heiskort og eventuelt salt dersom dette er nødvendig.Etter oppmøte blir dere fraktet inn til «Kanken» med Scoorter og ATV. Der er arena og bakke preppet og klar for trening. Ta med mat, solkrem og rikelig med drikke. Blir det sol og finvær fyrer vi opp grillen og skrur opp musikken.

På grunn av Covid-19 vil vi ha strenge regler og rutiner for smittevern som dere vil blir informert om på forhånd, samt at vi vil begrense antallet deltakere på disse samlingene. Vi ber om at våre regler og rutiner overholdes til det fulle, og at ved minste tegn til sykdom så holder dere dere hjemme fra trening og reiser hjem.

Ansvarlig trener for samlingen vil være Fredrik Sars og Dan HagenTel: +47 47603443 E-post: fredrik.sars@trysilraceacademy.noBookingwww.trysilraceacademy.no/booking

Endring eller kansellering av bestillingVil du endre eller kansellere booket og betalt trening vennligst tag kontakt på mail; Info@trysilraceacademy.noVed trening i Trysil: Endring eller kansellering må skje senest 7 dager før oppstart.Ved trening på annet sted enn Trysil: Endring eller kansellering må skje senest 14 dager før oppstart.

Take care and stay safe!

Fredrik Sars

Managing director Trysil Race Academy AS