Bli med oss på trening i Belgia og Snow Valley

Hei alle raceglade løpereVelkommen til sommertrening, vi planlegger en første sommersamling og vil trene innendørs i Belgia (Snow Valley) 17-20. juni  (Reisedag og ankomst 16.juni)Etter flere samlinger i vinter vil vi nå kjøre sommertrening, her skal vi kjøre SL-løype og øvelser for å starte en ny sesong.

Snow Valley er trolig den mest tidseffektive arenaen i verden. Perfekt for store mengder med mange repetisjoner som vi trenger for å virkelig utvikle de tekniske delene av skikjøringen. Hallen er også kjent for veldig god bakke (snø). Rett ved hallen er det muligheter for å trene fys og barmark, med et treningsstudio, uteareal og fine løpebaner.Les mer om hallen her: https://www.snowvalley.be/

Samling er spesielt tilrettelagt for svenske og danske løpere på grunn av gjeldene innreiseregler i Norden, men er også åpen for norske løpere som måtte ønske. Gjeldene reiseregler og anbefalinger må overholdes.

Overnatting

Vi bor på et hotell som ligger omtrent 20 minutter fra hallen. Vi har bodd her ved flere tidligere anledninger. Hotellet har store og fine grøntområder, perfekt for barmarkstrening og felles hygge.Se info og veibeskrivelse: https://www.de-watermolen.com/

Kostnad  "all inclusive" inkludert treningsavgift, heiskort, overnatting med fullpensjon (alle måltider) vi være NOK 2.000,- pr døgn. NOK 1.200 for foreldre uten treningsavgift ink heiskort.

Reise og transport

Den enkleste måten å ta seg til Belgia og Snow Valley, er å kjøre ned. (Går lett og greit) Alternativt kan du fly til Düsseldorf eller Brussel og deretter leie en bil.Du kan bruke koden vår til å bestille billige flyreiser med SAS sportsreiser. Ved å fly SAS sportsreiser får dere med ekstra baggasje og har fleksible endrings – og avbestillingsordninger (Kontakt Calle for info)Minimum antall for å fullføre leiren er 8.

Covid 19 og retningslinjer

På grunn av Covid-19 vil vi ha strenge regler og rutiner for smittevern som dere vil blir informert om på forhånd, samt at vi vil begrense antallet deltakere på disse samlingene. Vi ber om at våre regler og rutiner overholdes til det fulle, og at ved minste tegn til sykdom så holder dere dere hjemme fra trening og reiser hjem.

Ansvarlig trener for samlingen vil være Anders "Calle" CarlssonTel: +47 476 03016E-post: calle@trysilraceacademy.nowww.trysilraceacademy.no/booking

Endring eller kansellering av bestillingVil du endre eller kansellere booket og betalt trening vennligst tag kontakt på mail; Info@trysilraceacademy.noVed trening i Trysil: Endring eller kansellering må skje senest 7 dager før oppstart.Ved trening på annet sted enn Trysil: Endring eller kansellering må skje senest 14 dager før oppstart.

Take care and stay safe!

Fredrik Sars

Managing director Trysil Race Academy AS