Bli med oss på høstsamling i Sølden oktober og november

Hei alle raceløpere!

Velkommen til høsttrening i Østerrike. Vi trener i Sølden, Østerrike uke 41, 42, 43 & 44. Vi trener søndag - fredag ​​hver uke. Ankomst skjer på lørdager.

Etter flere samlinger på norske breer og innendørs bakker, flytter vi nå til Sølden hvor vi får trene i lange, fine og varierte bakker. Her vil fokus være på å utvikle din grunnteknikk, balanse og posisjon i GS. Her får vi muligheten til å trene på vintersnø side om side med alle landslag fra hele verden mens de forbereder seg til World Cup-premieren i Sølden 23. - 24. oktober. Vi vil først og fremst kjøre lange og varierte GS-løyper.

For de som ønsker det, er det også muligheten til å se konkurransene i verdenscupen hengende 23. - 24. oktober, her er det alltid mye folk og god stemning når Østerrikes arrangerer sesongpremiere i sin nasjonalidrett nr.1Trening booker dere direkte på hjemmesiden vår www.trysilraceacademy.no

Overnatting

Overnatting med halvpensjon og heiskort bestilles via Kjell Åhlen (Sportsreiser) som vi har samarbeidet med i årevis.Se info og bestill overnatting på; https://www.sports.se/bokning/

Transport og reise

Det er enkelt å reise til Sølden enten med egen bil eller med fly til München, Zürich eller Innsbruck og deretter leie en bil på flyplassen. Du kan bruke vår avtale og kode til å bestille billige flyreiser med SAS sportsreiser. Disse billettene har en god pris og veldig fleksible betingelser hva gjelder endring og avbestilling, samt at dere får med mer bagasje (Kontakt Calle for info om kode og flybilletter)

Å reise med egen bil betyr at du kommer til Sølden med din egen bil. Enten hele veien eller du leier en bil på flyplassen i München, Zürich eller Innsbruck. Reisetiden er omtrent 3 timer fra München og Zürich. Husk at du må ta med alle skiene i bilen på flyplassen, og at den er skikkelig utstyrt for vinterforhold med tanke på vinterdekk. Det kan være is og snø på veien til og fra breen hvor vi trener.

Minimumsantallet for å gjennomføre samlingene er 10 løpere pr uke. Uke 44 begynner allerede nå å bli fullbooket så vær rask med å planlegge din trening med oss

Covid 19 og retningslinjer

På grunn av Covid-19 vil vi ha strenge regler og rutiner for smittevern som dere vil blir informert om på forhånd, samt at vi vil begrense antallet deltakere på disse samlingene. Vi ber om at våre regler og rutiner overholdes til det fulle, og at ved minste tegn til sykdom så holder dere dere hjemme fra trening og reiser hjem.

Ansvarlig trener for samlingen vil være Anders "Calle" Carlsson, Fredrik Sars og Dan HagenTel: +47 476 03016 (Calle) for mer infoE-post: calle@trysilraceacademy.nowww.trysilraceacademy.no/booking

Endring eller kansellering av bestillingVil du endre eller kansellere booket og betalt trening vennligst tag kontakt på mail; Info@trysilraceacademy.noVed trening i Trysil: Endring eller kansellering må skje senest 7 dager før oppstart.Ved trening på annet sted enn Trysil: Endring eller kansellering må skje senest 14 dager før oppstart.

Take care and stay safe!

Fredrik Sars

Managing director Trysil Race Academy AS