Tänndalen og Hamra neste før det braker løs i Trysil

Samling i Tänndalen 1-5.desember før åpning av Trysil Race Center!

Velkommen til ny trening i Tänndalen og Hamra fra onsdag 1.desember til søndag 5.desember med Anders "Calle" Calsson som ansvarlig hovedtrener. Dette er siste trening i Sverige før jul og før vi åpner Trysil Race Center og bakke 63 i Høgegga.

I forbindelse med treningen i Tänndalen vil det hovedsaklig være fokus på grunnteknikk og GS, men vi planlegger også å legge inn noen økter SL.

Booking av trening

For booking og reservasjon av trening så besøker dere vår onlinebooking på www.trysilraceacademy.no/booking Har dere spørsmål vedr samling kan Calle kontaktes calle@trysilraceacademy.no eller mobil +47 47603016

Overnatting

Alle ordner og bestiller overnattings selv i Tänndalen. Se booking.com eller kontakte helene.s@tanndalen.com

Åpning av Trysil Race Center, bakke 63 i Høgegga

Snøkanonene går for fullt og bakkemannskapene til Skistar Trysil jobber på spreng for å få Trysil Race Center og bakke 63 i Høgegga klart for trening. Vi håper å kunne åpne bakken for trening fra og med lørdag 4.desember, men vil legge ut endelig bekreftelse på våre Facebooksider.

Videre plan for trening i Trysil

Så raskt vi får åpnet i Trysil vil vi dra i gang med fast ukentlig trening for individuelle utøvere eller grupper i regi av Trysil Race Academy hvor dere kan følge vår oppdatert treningsplan her http://www.trysilraceacademy.no/bookingVi planlegger følgende samlinger i fremover;
  • TRA fartsamling Trysil SG/GS i Trysil 17-21.desember
  • TRA jul -og nyttårstrening i Trysil 22.desember til 9.januar
  • TRA Vemdalen wintergames samling i Vemdalen 11-17.januar
 Mer detaljer vedr disse samlinger vil komme. Hold deg ellers oppdatert via våre nettsider og ellers via våre Facebook -og Instagram sider.

Covid 19 og retningslinjer

På grunn av Covid-19 vil vi ha strenge regler og rutiner for smittevern som dere vil blir informert om på forhånd, samt at vi vil begrense antallet deltakere på disse samlingene. Vi ber om at våre regler og rutiner overholdes til det fulle, og at ved minste tegn til sykdom så holder dere dere hjemme fra trening og reiser hjem.

Endring eller kansellering av bestillingVil du endre eller kansellere booket og betalt trening vennligst tag kontakt på mail; Info@trysilraceacademy.noVed trening i Trysil: Endring eller kansellering må skje senest 7 dager før oppstart.Ved trening på annet sted enn Trysil: Endring eller kansellering må skje senest 14 dager før oppstart.

Take care and ski faster!

David Hansson

Managing director Trysil Race Academy AS

Tel: +46 704839300