Treningsplan forsesong klar - bli med oss på Juvass 26.-29. mai

Hei alle raceløpere, nå er treningsplan for vår, sommer og høst klar!

Etter en lang og fantastisk sesong i Trysil starter vi opp med forsesong og forberedelser til nye vinter etter en liten velfortjent pause.Vi bygger på grunnlaget for vår skifilosofi hvor vi utvikler midtbalanse og en solid grunnposisjon. I løpet av vår, sommer og høsten vil vi planlegge for samlinger på Galdhøpiggen Sommerskisenter, Snøhallen, Sølden i høst, samt at vi i tillegg vil vi løpende vurdere andre alternativer med utgangspunkt i vær og snøkvalitet.

Første to samlinger på Galdhøpiggen sommerskisenter

I første omgang gjennomfører vi to samlinger på Galdhøpiggen sommerskisenter hvor vi har tatt hensyn til skolefridagene. Første to planlabgte samlinger er 26-29 mai og 18-23 juni. Fokus vil i hovedsak være på GS, men vi sikter oss også inn på litt fart og større svinger, så ta med SG-ski og SL skiene om vær og føre tilsier at vi må legge inn enn SL økt.

Overnatting, heiskort og transport

Vi har reservert 20 senger på Storhaugen Gard. Her er det muligheter for selvhushold og fine omgivelser for barmarkstrening og sosialt etter dager i bakken. Her skal vi trenere, bo og ha videoanalyse med løperne i løpet av kvelden. Transport og heiskort ordner hver enkelt men vi vil ha buss og henger om noen skulle ha behov for transport opp og ned i fra breen. Dette avtales separat.

Prisen for heiskort er 370 NOK per dag og kan kjøpes på nett eller på stedet.Dersom dere planlegger å delta på flere samlinger og skidager så koster sesongkort 6400 NOK.

Ansvarlig trener vil være David Hansson. Tel +46 70 4 839 300 og dersom dere har spørsmål ta kontakt med David på telefon eller send en epost til david.hansson@trysilraceacademy.noBooking og resvervasjon gjør dere på www.trysilraceacademy.no/booking

Tradisjon tro så legger vi vår høstsamling til Sølden

Etter flere samlinger på norske breer og innendørs bakker, flytter vi i høst tradisjon tro til Sølden hvor vi får trene i lange, fine og varierte bakker. Her vil fokus være på å utvikle din grunnteknikk, balanse og posisjon i GS. Her får vi muligheten til å trene på vintersnø side om side med alle landslag fra hele verden mens de forbereder seg til World Cup-premieren i Sølden. Vi vil først og fremst kjøre lange og varierte GS-løyper.

Vi planlegger for trening i Sølden uke 41,42,43 og 44 men vil komme med mer detaljer og informasjon snart.

Overnatting

Overnatting med halvpensjon og heiskort bestilles via Kjell Åhlen (Sportsreiser) som vi har samarbeidet med i årevis.Se info og bestill overnatting på; https://www.sports.se/bokning/

Transport og reise

Det er enkelt å reise til Sølden enten med egen bil eller med fly til München, Zürich eller Innsbruck og deretter leie en bil på flyplassen. Du kan bruke vår avtale og kode til å bestille billige flyreiser med SAS sportsreiser. Disse billettene har en god pris og veldig fleksible betingelser hva gjelder endring og avbestilling, samt at dere får med mer bagasje (Kontakt David for info om kode og flybilletter)

Å reise med egen bil betyr at du kommer til Sølden med din egen bil. Enten hele veien eller du leier en bil på flyplassen i München, Zürich eller Innsbruck. Reisetiden er omtrent 3 timer fra München og Zürich. Husk at du må ta med alle skiene i bilen på flyplassen, og at den er skikkelig utstyrt for vinterforhold med tanke på vinterdekk. Det kan være is og snø på veien til og fra breen hvor vi trener.

Minimumsantallet for å gjennomføre samlingene er 10 løpere pr uke og maismalt 20 så vær rask med å planlegge din trening med oss

Ansvarlig trener for samlingen vil være David Hansson som vil ha med seg medtrenerTel: +46 70 4 839 300 (David for mer info)E-post: david.hansson@trysilraceacademy.nowww.trysilraceacademy.no/booking

Endring eller kansellering av bestillingVil du endre eller kansellere booket og betalt trening vennligst tag kontakt på mail; Info@trysilraceacademy.noVed trening i Trysil: Endring eller kansellering må skje senest 7 dager før oppstart.Ved trening på annet sted enn Trysil: Endring eller kansellering må skje senest 14 dager før oppstart.

Take care and stay safe!

David Hansson

Managing director Trysil Race Academy AS