Fartssamling SG i Trysil 8.-11.desember!

8. til 11.desember blir det fartssamling med Lars "laban" Nilsson i Høgegga

Lars "Laban" Nilsson er vår nye hovedtrener og har lang erfaring med fartsdisiplinen fra selv å vært aktivt utøver til å være trener for WC kvinner og fart i Sverige sammen med Kurt Mayr.Farts skal være gøy og trygt,  og vi ønsker alle aldersgrupper fra 10 år og opp til FIS kan velkommen. Har du ikke SG-ski gjør det det utmerket å delta på dine GS-ski. Vi vil dele inn utøvere ut i fra alder og ferdigheter. Her kan du suse nedover vår treningsbakke i Høgegga, trene grunnteknikk, posisjon og raskt utvikle dine ferdigheter sammen med våre trenere som har lang erfaring fra denne type trening og fra trening av løper på alle nivå. Sikkerheten er satt i fokus og vi har mer enn 1000meter med sikkerhetsnett som skal gi løperne trygge rammer under treningsdagene med oss i Trysil Race Center.

Bakken i Høgegga kan føles utfordrende for skiløpere på alle nivåer, men vi starter forsiktig og legger opp til trening med stegvis progresjon, hvor alle kan føle at de lykkes og utvikle seg videre med utgangspunkt i sitt eget nivå

I super-G har vi mer tid i hver sving som vi kan bruke til å trene på de riktige tingene som vi senere tar med oss ​​inn i teknikk grenene hvor vi trener slalom og storslalom. Dette gjør oss til mer komplette skiløpere, noe som er et krav som vil bli stadig viktigere når vi skal søke plass på skigymnas og senere skal ha som mål og kvalifiserer for nasjonale lag

Vår filosofi for skiteknikk

Under hver økt vil vi fokusere på vår filosofi for skiteknikk  som er basert på midtbalanse, bevegelse og linjevalg.

Program og tidsplan

Hver treningsdag består av en økt med super-G-trening om morgenen og en økt med GS-trening om ettermiddagen.Vi benytter og tilbyr video med løperanalyse i etterkant av treningene og mulighet for å kjøre på tid for de som måtte ønske dette. Tidsplan pr treningsøkt; Kl 08.45 Oppmøte og gjennomgang av planKl 0900-1100 SG ( kan bli 0700-0900 pga vær / føre )Kl 1100-1200 LunsjKl 12–14 GS / teknikkKl 14–15 GS Hver ettermiddag vil vi oppdatere plan for neste dag med tanke på vær og forhold i bakken.

Booking og mer informasjon

For booking og reservasjon av trening så besøker dere vår onlinebooking på www.trysilraceacademy.no/booking Har dere spørsmål vedr samling kan David kontaktes david.hansson@trysilraceacademy.no eller mobil +47 47603443 eller Laban direkte på  mobil +46 727210203

Overnatting og heiskort

Alle ordner og bestiller overnattings selv. Se overnatting under https://www.skistar.com/no/myskistar/pa-plass/trysil/ Heiskort for trening i Trysil Race Center  (40% rabatt) kan kjøpes på Skistar Velkomstsenter Trysil. Send epost med løpernavn og klubb i forkant til support.trysil@skistar.com

Covid 19 og retningslinjer

På grunn av Covid-19 vil vi ha strenge regler og rutiner for smittevern som dere vil blir informert om på forhånd, samt at vi vil begrense antallet deltakere på disse samlingene. Vi ber om at våre regler og rutiner overholdes til det fulle, og at ved minste tegn til sykdom så holder dere dere hjemme fra trening og reiser hjem.

Endring eller kansellering av bestillingVil du endre eller kansellere booket og betalt trening vennligst tag kontakt på mail; Info@trysilraceacademy.noVed trening i Trysil: Endring eller kansellering må skje senest 7 dager før oppstart.Ved trening på annet sted enn Trysil: Endring eller kansellering må skje senest 14 dager før oppstart.

#Ski faster#

David Hansson

Managing director Trysil Race Academy AS

Tel: +47 47603443