Vi ønsker velkommen til åpning lørdag 10.desember

Vi kan endelig ønske velkommen til ny sesong og åpning av Trysil Race Center lørdag 10.desember. Kuldegradene siste dagene har gjort at vi har fått produsert mye snø, og sammen med 30 cm natursnø i bunn og iherdig jobbing fra alle de flinke bakkemannskapene i SkiStar Trysil gjør at vi nå kan åpne. Natursnøen og kuldegradene har gitt oss en god og solid såle som fundament for gode treningsforhold og treningsdager i bakke 63.

Stor aktivitet hos oss i vinter

Det er stor pågang og interesse for trening, og i tillegg vil aktivitetsnivået hos oss i Trysil være høyt med konkurranser på rekke og rad fremover gjennom vinteren. Først FIS renn før jul, så SkiStar Wintergames 2- 5 februar, Danske mesterskapet og NM i Alpint i mars 20-26 mars.

Reservasjon av treningstid for klubber og lag

Når det gjelder reservasjon av treningstider og plass så gå inn online og legg inn deres ønsker. Dere vil så bli kontaktet for endelig bekreftelse og detaljer. Har dere spørsmål vedr forholdene, heiskort og andre spørsmål relatert til planlegging av deres trening, så kan dere også kontakte Davis Hansson på mobil +47 47603443 eller epost david.hansson@trysilraceacademy.no eller info@trysilraceacademy.no

Individuell trening for enkeltløpere og grupper

Vi vil i tillegg til å kunne tilby treningsplass for klubber og lag, kunne tilby trening for individuelle løpere fra U10 og oppover og for grupper hvor vi tilbyr trenere med spisskompetanse og lang erfaring, videoanalyse og oppfølging. Vi tilbyr trening i SL, GS og SG når forholdene ligger til rette. Se oversikt over treningstider her hvor du kan booke din trening online.

Overnatting og heiskort

SkiStar Trysil tilbyr et bredt overnattingstilbud hvor du kan finne alt av tilgjengelige hytter, leiligheter og hotelrom på våre to store høystandard fjellhoteller under www.skistar.com hvor du også kan kjøpe heiskort og leie utstyr ved behov. Heiskort for aktive løpere og trening i Trysil Race Center  (40% rabatt) kan kjøpes på Skistar Velkomstsenter Trysil. Send epost med løpernavn og klubb i forkant til support.trysil@skistar.com

I tillegg tilbyr vår samarbeidspartner Trysil Hotel i perioder spesialpris for raceløpere, samt at vi disponerer en storhytte på nærmere 400 kvm og 22 sengeplasser 12 minutters avstand fra bakkene i Høgegga, ja som alternativ for større og mindre grupper som vil bo samlet. Kontakt oss for mer informasjon om overnattingstilbudet i Trysil og vi hjelper deg sammen med SkiStar Trysil og skreddersyr deres opphold.

For booking og reservasjon av trening så besøker dere vår onlinebooking på www.trysilraceacademy.no/booking Har dere spørsmål vedr samling kan David kontaktes david.hansson@trysilraceacademy.no eller mobil +47 47603443

Endring eller kansellering av bestillingVil du endre eller kansellere booket og betalt trening vennligst tag kontakt på mail; Info@trysilraceacademy.noVed trening i Trysil: Endring eller kansellering må skje senest 7 dager før oppstart.Ved trening på annet sted enn Trysil: Endring eller kansellering må skje senest 14 dager før oppstart.

#Ski faster#

David Hansson

Managing director Trysil Race Academy AS

Tel: +47 47603443