Premiere på SkiStar Winter Games Trysil

Endelig SkiStar Winter Games i Trysil!

Trysil IL & SkiStar Trysil inviterer til SkiStar Winter Games Trysil 4–5 februar 2023 samt KM/kretsrenn Hedmark. Konkurransene vil foregå i GS og SG og vi vil tilby fartstrening i konkurransebakken i dagene i forkant for alle fartsglade raceløpere. Vår konkurransearena i Trysil vil bli rigget som en ekte WC arena med lederstol, storskjerm, TV produksjon og livesending, sponsorby og mye annet spennende...

Program for konkurranse

Dag 1 Lørdag 4/2GS U12 D/H, U14 D/H, U16 D/H og KM/Kretsrenn Hedmark (alle klasser) besiktigelse kl. 08.15, start 1. omgang 09.00)Dag 2 Søndag 5/2SG U12 D/H, U14 D/H, U16 D/H og KM/kretsrenn Hedmark (alle klasser) besiktigelse kl. 08.15, start 1. omgang 09.30

Påmelding

Konkurranen er åpen for påmelding. Norske utøvere kan melde seg på via www.minidrett.no Svenske løpere melder seg på via https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc4-ipaSxjoGattXkt5zsMQrxLQmCz6SqwbLIq7h_HsAHyV1A/viewform?usp=sharing Løpere fra andre nasjoner sender inn sin påmelding til iltalpint.judith@gmail.com  Spørsmål ellers vedr selve konkurrasen  og trening i forkant kan rettes til Davis Hansson på mobil +47 47603443 eller epost david.hansson@trysilraceacademy.no

Fartstrening i Trysil i forkant av konkurransen

Vi i Trysil Race Academy vil tilby fartstrening for alle fartsglade raceløpere dagene i forkant  ( uke 5 ) og vil skje i selve konkurransearena som er bakke 63 i Høgegga. Trening er åpen for enkletløpere, grupper eller klubber / lag og vil ha fokus på teknikk og balanse i fartsgrenene SG og GS. Vi har også egen fartssamling i januar for de som ønsker det. Booking av trening gjør dere på https://trysilraceacademy.no/booking/eller send epost til david.hansson@trysilraceacademy.no for mer informasjon. Ansvarlig trener vil være Lars "laban" Nilsson som er ansvarlig for våre fartsløpere i Trysil Race Elite og som  ellers de siste årene har trent WC kvinner Sverige

Overnatting og heiskort

SkiStar Trysil tilbyr et bredt overnattingstilbud hvor du kan finne alt av tilgjengelige hytter, leiligheter og hotelrom på våre to store høystandard fjellhoteller under www.skistar.com hvor du også kan kjøpe heiskort og leie utstyr ved behov. Heiskort for aktive løpere og trening i Trysil Race Center  (40% rabatt) kan kjøpes på Skistar Velkomstsenter Trysil. Send epost med løpernavn og klubb i forkant til support.trysil@skistar.com

For booking og reservasjon av trening så besøker dere vår onlinebooking på www.trysilraceacademy.no/booking Har dere spørsmål vedr samling kan David kontaktes david.hansson@trysilraceacademy.no eller mobil +47 47603443

Mer informasjon om SkiStar Winter Games 

Dere kan holdere dere løpende oppdatert om SkiStar Winter Games Trysil ved å følge med på Facebook og Instagram. Her vil dere finne detaljert program, resultater og annen informasjon knyttet til arrangementet hos oss i Trysil

#Ski faster#

David Hansson

Managing director Trysil Race Academy AS

Tel: +47 47603443