Velkommen til vinterferie og trening i Trysil!

Topp forhold og underlag i Trysil Race Center og bakke 63

Vinterferien står for tur og forholdene er supre hos oss i Trysil. Ferietid er treningstid og en viktig periode for mange alpinister. Vi tilbyr trening hver dag under vinterferien i uke 8 og 9. Du kan booke din trening online her.  Våre trener har kvalifikasjoner og mange års erfaring fra å trene løpere opp til ECUP og WC nivå. Treningen tilpasses alder og ferdighetsnivå og deles normalt opp i 2 økter med en økt på formiddag og en økt på ettermiddag hvor man i tillegg kjører individuell løper analyse med bruk av video. Treningsplan varierer fra dag til dag basert på hvilken dag i uken og forholdene i bakken med hovedvekt på GS og SL. Enkelte dager legger vi også inn en farts økt med SG for å kjenne litt på adrenalinet.

DagsplanVi møtes nede ved T-krok heisen i bakke 63 09:30 og kjører normaøt frem til 11:30 hvor vi tar lunsj, pause og videoanalyse frem til 12:30. Deretter kjører vi normalt økt 2 fra 12:30 til 14:00 eller 14.30

Overnatting og heiskort

SkiStar Trysil tilbyr et bredt overnattingstilbud hvor du kan finne alt av tilgjengelige hytter, leiligheter og hotelrom på våre to store høystandard fjellhoteller under www.skistar.com hvor du også kan kjøpe heiskort og leie utstyr ved behov. Heiskort for aktive løpere og trening i Trysil Race Center  (40% rabatt) kan kjøpes på Skistar Velkomstsenter Trysil. Send epost med løpernavn og klubb i forkant til support.trysil@skistar.com

For booking og reservasjon av trening så besøker dere vår onlinebooking på www.trysilraceacademy.no/booking Har dere spørsmål vedr samling kan David kontaktes david.hansson@trysilraceacademy.no eller mobil +47 47603443

#Ski faster#

David Hansson

Managing director Trysil Race Academy AS

Tel: +47 47603443