Vårtrening på Kanken i april og mai

Det er fortsatt mye snø i Trysil og topp treningsforhold. Vi flytter oss i fra bakke 63 i Haøgegga og opp til Fageråsen og Kanken hvor vi tilbyr trening så lenge det er snø, og slik det ser ut nå til slutten av mai måned.

Vi vil tilby individuell trening  med våre trenere Lars "Laban" Nilsson, David Hansson og Marius S. Olsen, samt at vår treningsarena på Kanken er åpen for klubber,  lag og foreninger som ønsker å starte forberedelsen til neste sesong. Trening vil være organsiert torsdag til søndag, men det er også mulig å booke treningstid andre dager om ønskelig og vær og føre tillater dette.

Det blir transport inn med snøscooter og henger hver morgen og etter avtale hvor vi møtes på parkeringsplassen på nedsiden av Radisson Mountain Resort på Fageråsen  for avreise 06.45 om annet ikke er avtalt. Treningstider på Kanken vil normalt være fra kl 0700 til 1300 hver dag slik at vi utnytter nattefrost og sikrer topp treningsforhold. Noen dager vil vi starte tidligere og informasjon vil bli gitt.

Bakken på Kanken har god plass og vi kan tilby flere paralelle trasser med kombinasjon av SL og GS. Enkelte dager vil vi også kjøre fart med super g trening om forholdene tillater det.

Treningsplan og booking

I tillegg til at Trysil Race Academy tilbyr individuell trening så vil det være mulig å booke trase for klubber, lag og foreninger. Lag og foreninger booker trase og ønske om treningsider via vårt online skjema på nettsidene mens individuell trening bookes i vår online booking. Foreløpig plan er;
  • 29.april -1.mai ( SG/GS)
  • 4-7.mai (SG(GS)
  • 11-14.mai (SG/GS/SL)
  • 17-21.mai (SG/GS/SL)
 Vi kjører 2 økter pr dag + videoanalyse. Detaljert program sendes deltakere. Plan kan blir endret på kort varsel ut i fra vær og temperatur. Hovedtrener Lars "Laban" Nilsson.

Priser for trening

Dagspris for individuell treningsavgift, heiskort og snøscooter transport mellom Fageråsen og Kanken  vil være NOK 1.150,- Lanefee for klubber, lag og foreninger 2 x 2 timer  for maks 15 løpere vil være;
  • SL og GS NOK 5000,-
  • SG NOK 7.500,-
 Heiskort  og transport med scooter for løpere og utstyr er inkludert i lanefee. Ekstra avgift utover 15 løpere vil være NOK 350,- pr løper i GS / SL og NOK 400,- i SG. Vi tilbyr salt for NOK 200,- pr 25 kg sekk, merking med blåfarge for NOK 100,- pr gang og leie av porter NOK 20,- pr port pr dag.

Kontakt for mer informasjon

For booking og reservasjon av individeulltrening så besøker dere vår onlinebooking på www.trysilraceacademy.no/bookingHar dere spørsmål vedr trening, overnatting eller annet kan Marius S Olsen kontaktes på epost marius@trysilraceacademy.no eller mobil +47 47625245.

Overnatting

Alle ordner og bestiller overnattings selv. Se overnatting under https://www.skistar.com/no/myskistar/pa-plass/trysil/ Trysil Race Academy tilbyr også overnatting for grupper i eget hus på Jordet nord for Trysil og 10 minutter fra Fageråsen. Her er det plass for grupper på inntil 22 personer hvor det er god plass og eget prepperom.Se https://www.finn.no/mine-annonser/detaljer?adId=171411787

Endring eller kansellering av bestillingVil du endre eller kansellere booket og betalt trening vennligst tag kontakt på mail; Info@trysilraceacademy.noVed trening i Trysil: Endring eller kansellering må skje senest 7 dager før oppstart.Ved trening på annet sted enn Trysil: Endring eller kansellering må skje senest 14 dager før oppstart.

#Ski faster#

David Hansson

Managing director Trysil Race Academy AS

Tel: +47 47603443