Velkommen til påskeferie og trening i Trysil!

Topp forhold og underlag i Trysil Race Center og bakke 63 og 80 med masse snø!

En tidlig påske står for tur og forholdene er supre hos oss i Trysil. Ferietid er treningstid og en viktig periode for mange alpinister. Vi tilbyr trening hver dag under påskeferien og uken etter uke 13 og 14. Du kan booke din trening online her.  Våre trener har kvalifikasjoner og mange års erfaring fra å trene løpere opp til ECUP og WC nivå. Treningen tilpasses alder og ferdighetsnivå og deles normalt opp i 2 økter med en økt på formiddag og en økt på ettermiddag hvor man i tillegg kjører individuell løper analyse med bruk av video. Treningsplan varierer fra dag til dag basert på hvilken dag i uken og forholdene i bakken med hovedvekt på GS og SL. Se også våre Facebooksider for oppdatert treningsplan og eventuelle endringer.

DagsplanVi møtes nede ved T-krok heisen i bakke 63 09:00 og kjører normaøt frem til 10.45 hvor vi tar lunsj, pause og videoanalyse frem til 11:15. Deretter kjører vi normalt økt 2 fra 11:15 til 13:00 eller 13.30 avhenger av hvor slitne vi er.

Overnatting og heiskort

SkiStar Trysil tilbyr et bredt overnattingstilbud hvor du kan finne alt av tilgjengelige hytter, leiligheter og hotelrom på våre to store høystandard fjellhoteller under www.skistar.com hvor du også kan kjøpe heiskort og leie utstyr ved behov. Heiskort for aktive løpere og trening i Trysil Race Center  (40% rabatt) kan kjøpes online med bruk av kode HOGEGGA 2324.

For booking og reservasjon av trening så besøker dere vår onlinebooking på www.trysilraceacademy.no/booking Har dere spørsmål vedr samling kan Marius eller Bent Erik kontaktes marius@trysilraceacademy.no eller mobil +47 47625245 eller Bent Erik +47 99567990

#Ski faster#

Marius S Olsen

Managing director Trysil Race Academy AS

Tel: +47 47625245